Arrangements

Formules voor scholen

Vindt u het ook steeds moeilijker een uitdagende, voordelige maar vooral erg leuke activiteit om een top-activiteit/ sport- of laatste schooldag in te vullen? Wij bij Jumpplay zijn ervan overtuigd u hierbij te kunnen helpen.

Jumpplay, gelegen te Gistel, is een indoor-trampolinepark dat zich uitstrekt over zo’n 1200 m ². De ruimte voorziet een rijk aanbod aan ultramoderne spring- en speelmogelijkheden en het open karakter geeft u de mogelijkheid leerlingen volledig vrij te laten of zelf trampolinespelletjes te organiseren. Welke aanpak u ook verkiest, Jumpplay staat garant voor een onvergetelijke tijd voor zowel leerlingen als leerkrachten. Jumpplay valt ook perfect te combineren met wat het sportcomplex nog te bieden heeft.

Aangezien Jumpplay deel uitmaakt van een groter sportcomplex ( ’t Ghistelehof ), bestaat ook de mogelijkheid om activiteiten te gaan combineren tot ½ dag of dagactiviteiten. We bieden ook veel meer aan dan enkel de traditionele sporten: Padel, Tennis, Crossfit, Omnisport, Dans en Indoorcycling. Speciaal voor scholen hebben we bijzonder interessante tarieven en formules. Bovendien kunnen scholen terecht op gereserveerde dagen wanneer er niemand anders in het park is. Voor info: best een mailtje sturen naar: info@jumpplay.be

Boek nu!
Tood party
Jump party
Formules voor groepen

Voor groepen vanaf 10 personen gelden speciale groepstarieven. Voor info: best een mailtje sturen naar: info@jumpplay.be

Boek nu!
Team Building

Een teambuilding organiseren kan heel eenvoudig op aanvraag via info@jumpplay.be. Wij denken graag mee over de perfecte invulling van jullie teambuilding en bezorgen een offerte op maat. Verschillende opties zijn mogelijk: catering, vergadering, jumpmaster, vrij springen, uitgewerkt programma, obstakel parcours, crossfit, padel, tennis, indoorcycling.

Boek nu!
Tood party